Година за пробуждане

Съвсем не остна от най-любопитната година, която съм имала в този си живот. Започнала динамично и напълно трансформирала се днес.
Началото и беше особено тегаво. Събудих се с дългове към държавата, една глоба и още разни задължения, който нямах представа как ще платя. Бях на косъм да се откажа напълно от това, което обожавам. Изживях чувства, които месец по-късно се превърнаха в неподозирана сила и увереност, каквито не съм проявявала по отношение на работата си до този момент. В лицето на моята половинка отново срещнах най-силната подкрепа. А приятелите ми ме обградиха в точния момент. Някои от тях без да подозират дори колко ценно ще се окаже присъствието и в бъдеще.

Случката ми беше чуден пример и поредното житейско предизвикателство. Определено си бях заслужила всичко. И си платих за грешките, както обикновено. Даже надплатих, но пък си взех мъдри изводи, които цена нямат.

Последваха наистина четири трудни работни месеца, в които буквално не знаех от къде да започна и какво да предложа за да мога адекватно без да разберете да изкарам средства, които да връщам. Трябваше да работя, но да запазя себе си най-вече като личност, отстоявайки принципите си. Трябваше да отказвам, когато имах нужда буквално от всеки спечелен лев. И тогава разбрах!

В един момент си дадох сметка, че този път с бързане няма да стане, нито с компромиси. Разбрах че излишните стремежи, желания и планове не са най-доброто решение. Започнах да следвам и да оставям всичко да се случва както се случи без това да е на всяка цена. Избрах да се дистанцирам от виртуалното пространство и някои приятелства. Посветих време на себе си, семейството и приятелите. И ми се получи!

Тази година е най-успешната година по отношение на работата ми, въпреки нейното начало. Преместих се два пъти. Един път от едната част на хола в другата, и втория път директно на Калиакра 19. Вече четири месеца моето местенце тупти леко в кокетния и уютен квартал Лозенец. И днес всичко придоби истински смисъл.
Създавам красота за вас с двете си ръце. Създавам продукти, които грижливо зареждам с енергия която полита с тях към вас.
И ви благодаря всеки път, когато се сетя.

Защото заедно има смисъл! И защото днес вярвам двойно в себе си и това, което правя.

Една благодарна Биби

Коментари

Популярни публикации от този блог

Винаги в сърцето. За платнените чанти с любов.

Старите ми нови мисли.

Приказка за щастието. Моята приказка за него. Вече девет години.